default_mobilelogo

Cégünk Refog logo partner és egyedüli forgalmazói vagyunk Magyarországon.

Rövid ismertető

 

Bővebben... Klikk ide!

Kinek hasznos?
A szülők világszerte használják a Refog Keyloggert családtagjaik, tizenéves gyerekeik és házastársuk nyomon követésére. A Refog Keyloggerben minden funkció benne van, ami az ingyenes változatban, a Free Keyloggerben, és emellett olyan értékes szolgáltatásokat is tartalmaz, amelyek ideálissá teszik családi célokra.

Nemcsak rögzíti a billentyűleütéseket és csevegéseket, hanem eltárolja a számítógép képernyőjének minden változását is (képernyőfelvételek naplója). Emellett, rögzíti minden, a családtagok által meglátogatott honlap címét, valamint a futtatott alkalmazásokat.

Keylogger Software

Keylogger Software

Láthatatlan és észrevétlen
A Free Keyloggerrel ellentétben, amelynek ikonja a tálcán lévő rendszeridő mellett mindig látható, a Refog Keylogger működése teljesen észrevétlen és láthatatlan marad. Még a számítógépekhez jól értő tinédzserek sem fogják tudni, hogy az alkalmazás aktív, és jelszó híján nem tudják sem leállítani, sem törölni a számítógépről.

Családbarát
A Refog Keylogger ideális családi célokra. Töltse le a saját példányát, futtassa a telepítőt, majd állítsa be a jelszót, és kész! A többiről a Refog Keylogger automatikusan gondoskodik. A szoftver a nap 24 órájában, a hét minden napján működni fog, karbantartásmentesen.

Nulla karbantartási igény és automatikus frissítések
A Refog Keylogger nem igényel rendszeres karbantartást. Képes rendszeresen ellenőrizni friss verziók megjelenését, és automatikusan letölti, és telepíti azokat. A rendszeres és automatikus frissítések biztosítják az Ön számítógépének optimális teljesítményét és maximális biztonságát.

Mit rögzít?
A Refog Keylogger naplózza az összes billentyűleütést, és elment minden, a vágólapra helyezett szöveget. A megadott időközönként elmentett képernyőfelvételeknek köszönhetően, Ön a számítógépe használatának teljes képes történelmét kapja. A Refog Keylogger képes a legtöbb azonnali üzenetküldő programban kapott és elküldött információk rögzítésére, naplózza a családtagok által meglátogatott honlapokat és hálózati helyeket, és a számítógépen futtatott alkalmazásokat.

Jelszavas védelem
A Refog Keylogger működésébe csak a jelszó birtokában lehet beavatkozni. A jelszó hiányában senki nem tudja leállítani vagy megkerülni a Refog Keylogger működését, és nem tudja eltávolítani a szoftvert a számítógépről. A jelszó nélkül még azt sem lehet megtudni, hogy a Refog Keylogger egyáltalán aktív-e vagy sem!

Törvényesek a billentyűzet-naplózó alkalmazások? Igen, igen, törvényesek
Ha Windows operációs rendszere van és jó minőségű felügyeleti eszközt keres, léteznek erre a célra a Windows 7, 8, 8.1, 10 rendszerrel kompatibilis billentyűzet naplózó alkalmazások. Bár a billentyűzet naplózókat jól ismerő emberek hajlamosak rosszindulatúnak tekinteni ezeket az alkalmazásokat, ennek ellenére ezek pozitív célokat is szolgálhatnak.

A billentyűzet-naplózó telepítése előtt fontos megérteni, hogy hogyan és milyen célokra használjuk ezeket jogszerűen.

Ki használ billentyűzet-naplózót?
A Windows rendszer alatt billentyűzet-naplózó alkalmazásokat használhatnak olyan szülők, akik szeretnék figyelemmel kísérni gyermekeik számítógépes munkamenetei során azok tevékenységét, és olyan munkáltatók, akik alkalmazottaik teljesítményét szeretnék felügyelni. Naplózót használhatunk az adatok és jelszavak védelmére az operációs rendszer összeomlása esetén.

Törvényes e a billentyűzet naplózó?
A válasz erre a kérdésre "igen" és "nem", mert attól függ, hogy hogyan használják. Ha Ön arra használja, hogy figyelemmel kísérje gyermeke tevékenységét internetes biztonságának fenntartása céljából, akkor ez törvényes. Ha a munkavállalók felügyeletéről van szó, akkor bárhol, ahol a törvények engedélyezik az ilyen típusú felügyeletet, akkor törvényes.

A billentyűzet-naplózó alkalmazás használata jogellenes lehet, ha bűncselekmények elkövetésére, például személyes adatok és pénzügyi információ ellopására használja. Az is törvényellenes, ha azt rosszindulatú programként telepíti valakinek a személyi számítógépére, akinek nincs erről tudomása.

Képes letiltani a számítógép felhasználója a naplózót?
Nem, ha jó minőségű, lopakodó üzemmódban működő naplózó alkalmazást használ, amelyről a felhasználónak nincs tudomása. Ha a billentyűzet naplózó gyengébb minőségű, amely felfedi jelenlétét, akkor bármelyik hozzáértő felhasználó képes letiltani.

Milyen típusú adatokat rögzít?
A jó minőségű naplózó képes rögzíteni a meglátogatott weboldalakat, az azonnali üzenetek és csevegő-programok üzenetváltásait, az elért dokumentumokat, a felhasznált alkalmazásokat, a számítógépes tevékenységek képernyő-képeit, a billentyűleütési tevékenységeket, valamint a kifogásolható tartalmú weboldalak felügyeletét.

Bárki hozzáférhet a rögzített adatokhoz?
Amíg a naplózó alkalmazás lehetővé teszi a jelszavas védelem beállítását, addig nem férhet hozzá bárki. Léteznek olyan naplózók, amelyekkel úgy érheti el egyszerűen a rögzített adatokat, hogy bejelentkezik e-mail fiókjába.

Sok időt igényel a billentyűzet-naplózó használata?
Ha jól felépített billentyűzet-naplózó alkalmazást használ, akkor az alkalmas arra, hogy egyszer "beállítsa, majd el is felejtheti". A program legyen képes automatikusan frissíteni magát, amint új javítások és frissítések jelennek meg.

Hogyan tudom meghatározni, hogy egy billentyűzet naplózó jól beválik e nálam?

A legtöbb Windows rendszerhez tervezett naplózó program biztosítja Önnek a lehetőséget, hogy ingyenesen kipróbálhassa azt egy bizonyos ideig. Még mielőtt pénzt adna ki a programért, tesztelheti az ingyenes próbaverziót és ezalatt megállapíthatja, hogy beválik e az alkalmazás Önnél.

Forrás: www.refog.com